Kira, elektirik, su, yakıt, simit çay hesaplarının toplamı 2 bin 300 TL

22.12.2020

Kişi Okumuş

0 Yorum

Kira, elektirik, su, yakıt, simit çay hesaplarının toplamı 2 bin 300 TL

Saadet Partisi’nden asgari ücret ile ilgili vahim tablo

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 2021 asgari ücret görüşmelerinin devam ettiği süreçte dikkat çeken bir tablo paylaşarak asgari ücretli vatandaşın durumunu ortaya koydu.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, AK Parti iktidarının asgari ücret görüşmelerindeki tavrına tepki sosyal medya hesabından paylaştığı verilerle tepki gösterdi.

KARADUMAN: AZICIK EMPATİ YAPIN

Abdulkadir Karaduman Twitter hesabından, “Bugünlerde Asgari Ücret zammı ile ilgili görüşmeler yapılıyor. Aşağıdaki tabloyu buraya bırakıyor ve yetkili kimseleri vicdanları ile baş başa bırakarak azıcık empati yapmalarını istirham ediyorum.” dedi.

Resim

SAADET PARTİSİ’NDEN ‘ASGARİ ÜCRET’ TABLOSU

Abdulkadir Karaduman’ın 4 kişilik bir ailenin asgari ihtiyaçlarını paylaştığı tabloda, Kira, elektirik, su, yakıt, simit çay hesaplarının toplamının 2 bin 300 TL olduğu geriye kalan 24 lira 70 kuruş ile hangi mutfak ihtiyaçlarının alınabileceği sorgulandı.

İlgili Terimler :

YORUMLAR