İs. Uzman Onbaşı Mustafa Demir tedavi gördüğü hastanede şehit oldu
10.08.2022
Kişi Okumuş
0 Yorum
Ş E H İ D İ M İ Z V A R
TSK tarafından K.Irak’ta terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Harekâtında Besni’mizin Dörtyol Köyünden İs. Uzman Onbaşı Mustafa Demir şehit olmuştur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Devletimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun.
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 Ağustos’ta EYP’nin patlaması sonucu yaralanan İs.Uzman Onbaşı Mustafa Demir’in, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu yaralanan ve sevk edildiği Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden İs.Uzman Onbaşı Mustafa Demir’in, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.
Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesine yer verildi.



Irak kuzeyinde Düzenlenen Pençe-Kilit Harekatında EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak tedavi altına alınan İs.Uzman Onbaşı Mustafa Demir Şehit oldu. Vatan Sağolsun
İlgili Terimler :
YORUMLAR




