Salihiye Mahallesi’nden Başkan Soykan’a asfalt teşekkürü

Salihiye Mahallesi’nden Başkan Soykan’a asfalt teşekkürü
Salihiye Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım ve mahalle sakinleri Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti.
Akyazı Belediyesi’nin ilçedeki asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. 4,5 yılda 280 bin tonun üzerinde asfalt atılan ilçede sıcak asfalt serim çalışmaları Salihiye Mahallesi’nde sürüyor. Ekipleri özverili çalışmaları ile mahallenin yollarını güzelleştiriliyor. Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu çalışma mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Mahalle sakinleri ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür eden Salihiye Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldırım, “ Akyazı Belediyemiz tarafından başlatılan asfalt çalışmaları ile mahallemizin yollarındaki sıkıntılar çok şükür giderildi. Yapılan bu çalışmadan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Belediye Başkanımız Bilal Soykan’a her zaman bizlerin yanında olduğu ve desteklerini esirgemediği için kendim ve mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BENZER HABERLER

-
Muzaffer Kabacan Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı seçildi
-
Başkan Hüdaverdi Bahadır”Anneler, Yeryüzündeki En Büyük Merhamet Temsilcileridir”
-
Oğuz Can Curoğlu’ndan Anneler Günü Mesajı: “Anneler, Toplumsal Dayanışmanın En Güçlü Temelidir”
-
Burçin Şahindur:“Annelerimiz Geleceği Yetiştiren En Büyük Güçtür”
-
Başkan Osman Çelik’ten Anneler Günü Mesajı: “Toplumun En Güçlü Mimarı Annelerimizdir”
-
Sakarya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulunda 3 adayın listeleri



