Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şubesi 8 Mart’ı meydanda kutladı
TKB 8 Mart’ı meydanda kutladı
Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanlığı, 8 Mart dolayısıyla Demokrasi Meydanı’nda kutlama program düzenledi.
Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanlığı, 8 Mart dolayısıyla Demokrasi Meydanı’nda kutlama program düzenledi.
Programda konuşan Yağan, kadınların toplumdaki konumunun ülkeler için bir gelişmişlik düzeyi göstergesi olduğunu belirterek, “Kadınlarımız her alanda güçlü bir şekilde, sivil toplum kuruluşları ve kadın hakları konusunda bilinçli bir şekilde toplumda yerini almaktadır. Türk kadını, Atatürk’ün vermiş olduğu eşitlik ilkesine inanarak ‘dünya üzerinde gördüğünüz her şey, kadının eseridir’ görüşüyle hareket etmektedir. Günümüzde artık kadınların toplumun her alanında olması, hak ve hukuk mücadelesi değil, birbirini tamamlayan, birbirine destek olan dünya görüşüne sahip olmasıdır.” dedi.
Yağan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Bu nedenle kadınlar vardır ve var olacaktır. Bizler, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin yol haritamız olduğunu ısrarla tekrarlıyor, şiddetin olmadığı, özgürlüklerin kısıtlanmadığı, gerçek demokrasinin yaşandığı bir dünya diliyoruz. Var Olma mücadelemizin günü kutlu olsun.”
BENZER HABERLER
-
Spor yorumcusu Şansal Büyüka”Sakaryasporun son 30 yılı Bağımsız denetçi tarafınızdan incelense Sakaryaspor nelerere mağruz kaldığını görürüz”
-
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden 11 yıl geçti
-
Adapazarı Belediyesi’nde “Dijital Başvuru Dönemi” Başladı
-
Yusuf Alemdar’dan minik İbrahim’e sürpriz
-
Başkan Alemdar, “Akyazı ve Hendek’te 135 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalar başlıyor”
-
Kemalpaşa Mahallesi’nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor














