Sakarya Orion Turizm’den 23 Nisan’a Yakışır Bahar Pikniği

Sakarya Orion Turizm’den 23 Nisan’a Yakışır Bahar Pikniği
Turizm ve taşımacılık alanlarında faaliyet gösteren Sakarya Orion Turizm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda personel ve ailelerine yönelik keyifli bir etkinliğe imza attı. Baharın kendini hissettirmesi ile birlikte şirket, yoğun iş temposu arasındaki resmî tatili Geyve Doğançay’da düzenlenen piknik ve mangal organizasyonu ile değerlendirdi.
Yaklaşık 100 katılımcı ile gerçekleşen etkinlik, doğa ile iç içe keyifli anlara sahne oldu. Top oyunları ve ip atlama gibi aktivitelerin yanı sıra, halaylar çekilip çiftetelli oynandı; ortaya çıkan renkli görüntüler hem çocukların hem de yetişkinlerin neşesine neşe kattı.
Firma yetkilileri bu tür organizasyonların ekip ruhunu güçlendirdiğini ve çalışan motivasyonuna katkı sağladığını belirterek, 23 Nisan’da çocukları mutlu etmenin paha biçilmez olduğunu ifade etti. Katılımcılar ise doğayla iç içe geçirilen bu özel günden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
BENZER HABERLER
-
Çağdaş Sanata İki Güçlü İmza: Günsu Saraçoğlu ve Pınar Kanber
-
SAMEK’in yıl sonu sergileri Geyve’de başladı
-
Sakarya’da Tedarik Zinciri Kadın Eliyle Güçleniyor
-
Girişimci Projeler Üçüncü Fikir Sepeti & G-FAST Girişimci Hızlandırma Programının Finalinde Ödüllendirildi
-
STB Başkanı Mustafa Genç sürdürülebilir tarım için üreticilerin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını belirtti
-
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’den genç beyinlere destek: ‘Teknik Proje Yarışması’nın kazananları açıklandı

