Başkan Alemdar’dan Sakarya’nın ulaşım altyapısına yeni bir arter müjdesi: İşlem bu kez o bölgede başlatıldı
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler SEAH Hastaneler Kampüsü hattından Bağlar ve Erenler Belediyesi arasına ulaşımı sağlayacak 25 metrelik yeni güzergahta çalışmaların başladığını açıkladı. Başkan Alemdar, “Sakarya için alternatif güzergahları, ulaşımı çeşitlendirecek yeni güzergahları şehrimize kazandırıyoruz.” dedi. Proje ilk etapta hastaneler hattı ile Erenler’i, sonraki aşamada ise D-650 Karayolu’nu (Çevre Yolu) kesintisiz şekilde bağlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek adına yeni arter çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.
Yeni arter müjdesi
Son olarak şehrin merkezini Kuyudibi tarafından Adapazarı Çevre Yolu’na bağlayan Alparslan Türkeş Caddesi’nde ve Serdivan ulaşımını rahatlatan 32. Sokak ile 340. Sokak hattında işlemlerine devam eden Büyükşehir, rotasını bu kez hastaneler kampüsüne çevirdi.
Başkan Yusuf Alemdar, Bağlar Camii ile Erenler Belediyesi arasında yeni bir güzergah kazandırdıklarını müjdeleyerek projenin 2. Etabında ise bu arterin D-650 Karayolu’na (Çevre Yolu) kadar kesintisiz şekilde ulaşacağını açıkladı.



