Safir Dizisinin Oyuncuları İpek Tuzcuoğlu ve İlhan Şen Yozgat’ta İzdiham yaşattı…
Safir Dizisinin Oyuncuları İpek Tuzcuoğlu ve İlhan Şen Yozgat’ta İzdiham yaşattı…
2.Uluslararası Yozgat Film Festivali kapsamında Yozgat Bozok Üniversitesinin öğrencileriyle buluşan oyuncular 3 saate yakın sahnede kaldılar. Soru cevap şeklinde yapılan söyleşi de tecrübeli oyuncular sette yaşadıkları deneyimleri öğrencilerle paylaştılar.
İpek Tuzcuoğlu ben ilk annem sayesinde tiyatro ve sinemayı tanıdım. Annem benim için büyük bir şanstır beni sanatla o tanıştırdı. 80 yaşına da gelsem hala annemi anlatacağım.
Ben her şeye aşkla bakıyorum…
Düriyem’in düğümlerinden sonra Ege şivesinden uzun müddet çıkamadım.
Oyuncu Hayal siyasetçi güven satar… dedi. Hayata hala her anlamda aşkla bakan romantik bir kadın olduğunu vurguladı.
İlhan Şen;
İlk kez üniversitede bir söyleşiye katılıyorum. Aşırı heyecanlıyım dedi.
Senaryolarda benim için 3 şey çok önemli Kadın, Çocuk ve Hayvanlar bunları aşağılayan rollerde oynamam dedi. Ayrıca oyunculuğun gerekliliği gibi eleştirilmemesinden bahsetti ve gerçek eleştiri yapılmadığını söyledi.
İki oyuncu da ortak buluştuğu nokta Türkiye’deki liyakatli eleştirmenler olmadığını ve donanımlı senaryoların eksikliğine değindiler.
BENZER HABERLER
-
MİLLİ TARİH PLATFORMU’NDAN ANLAMLI SEZON FİNALİ… “ÇALINAN TOPRAK FİLİSTİN”
-
Türkeş Sakarya’ya geliyor Esnafla buluşup bayrak mitingine davet edecek
-
CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’ten Babalar Günü Mesajı
-
Adapazarı’nın Kurtuluşu’nun 105. Yılı Coşkuyla Kutlanacak
-
İSO İlk 500 Listesinde Sakarya’dan 35 Firma
-
SAU’ye YÖK’ten “Spor Dostu Kampüs” Ödülü



