Vefa ve Birlik Mesajı: Mehmet Çatalbaş’tan Anlamlı Buluşma
Vefa ve Birlik Mesajı: Mehmet Çatalbaş’tan Anlamlı Buluşma
Doğru Yol Partisi (DYP) ve Demokrat Parti’de geçmiş dönemlerde görev yapmış bakanlar, milletvekilleri ve Sakarya teşkilatlarında yer alan partililer, Mehmet Çatalbaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Vefa Toplantısı”nda bir araya geldi.
Sakarya – Karasu: Doğru Yol Partisi (DYP) ve Demokrat Parti’de geçmiş dönemlerde görev yapmış bakanlar, milletvekilleri ve Sakarya teşkilatlarında yer alan partililer, Mehmet Çatalbaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Vefa Toplantısı”nda bir araya geldi. Karasu ilçesinde Çatalbaş’ın evinin bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, hamsi ikramı eşliğinde samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Toplantıya siyasi isimlerin yanı sıra Karasu’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf dostları ve bölge halkı da katılım sağladı. Etkinliğin ana gündemini birlik ve beraberlik, ülkenin ekonomik durumu, yönetim anlayışı ve milli değerlerin korunması konuları oluşturdu.
Katılımcılar, geçmiş dönemlerde partide görev almış yol arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirirken, Türkiye’nin mevcut sosyoekonomik koşulları ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıya katılan isimler, organizasyonun hem siyasi hafızayı canlı tuttuğunu hem de yerel dayanışmayı güçlendirdiğini ifade ettiler. Misafirler, ev sahipliği ve misafirperverliği için Mehmet Çatalbaş’a teşekkür ederek, benzer buluşmaların toplumsal dayanışma açısından önem taşıdığını vurguladılar.
BENZER HABERLER
-
Yüce Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
-
Tevhide Yağan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
-
BAŞKAN MUSTAFA GENÇ: “CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN EN BÜYÜK MİRASI VE GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
-
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI ERCAN BAŞNUH’UN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
-
Cumhuriyetimizin 103. Yaşı Kutlu Olsun
-
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilanı







