Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Yaşar Dursun, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Yaşar Dursun, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Yaşar Dursun, mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Kurban Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, yakınlarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızla bayramlaşalım, selamlaşalım ve birbirimize iyi dileklerimizi tekrarlayalım. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimleri, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin ailelerini de daha özenle kucaklayalım.
Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”
BENZER HABERLER
-
Adapazarı Kültür ve Sanatla Başlıyor
-
Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe teşkilatı ilçe merkezinde Türk Bayrağı dağıttılar.
-
KGF 7.TEPELİ KOSTÜM GÜVERCİNLERİ FESTİVALİ (7-8 Kasım 2026)
-
Büyükşehir’in çocuk oyunları ekim ayında bin 500’ü aşkın izleyiciye ulaştı
-
Sakarya’nın mahalle bazlı ilk kentsel dönüşümü artık 24 saat canlı yayında
-
Peribacası faciasında hayatını kaybeden Sakaryalı yeni evli çift Fatih Eray Tuna ve eşi Begüm Çetinkaya Tuna son yolculuğuna uğurlandı


