Taraklı Dijital Merkez’de Kadın Girişimcilere Ambalaj ve Paketleme Eğitimi
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Trendyol iş birliğiyle yürütülen Yarının Köyleri Projesi kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Yarının Köyleri Taraklı Dijital Merkezi’nde kadın girişimcilere yönelik Ambalaj ve Paketleme Eğitimi” gerçekleştirildi.
Kadın girişimcilerin dijital pazarlarda daha güçlü ve rekabetçi bir şekilde yer almalarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Ambalaj ve Paketleme Eğitimi”, üç gün boyunca alanında uzman eğitmenler Ali Göçmen ve Zehra Göçmen tarafından gerçekleştirildi.
Eğitim süresince katılımcılar; e-ticaret süreçlerinde ürünlerin doğru şekilde paketlenmesi, uygun ambalaj malzemelerinin seçimi ile profesyonel ambalaj ve sunum teknikleri konularında hem teorik bilgi hem de uygulamalı deneyim kazanma fırsatı buldu.
Program sonunda tüm katılımcılara katılım belgeleri takdim edilirken, verilen eğitimlerin kadın girişimcilerin ürünlerini daha profesyonel, sürdürülebilir ve rekabetçi bir şekilde dijital pazarlara sunmalarına önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.
SATSO’nun desteğiyle faaliyetlerini sürdüren Yarının Köyleri Dijital Merkezi, yerelde kadın girişimciliğini ve dijital dönüşümü desteklemeye yönelik eğitim ve programlarla bölge ekonomisine değer katmaya devam ediyor.
BENZER HABERLER
-
Fuar Danışma Kurulu Sakarya Ticaret Borsası Ev Sahipliğinde Toplandı
-
Ferrero Değerli Tarım Programı COP31 Sürdürülebilir Dönüşüm Ödülü’nü kazandı
-
Zonguldak maden ocağında Murat Kaya, Murat Bölükbaşı ,Recep Çolakoğlu hayatını kaybetti
-
Karasu sokaklarını zehirleyenlere jandarma darbesi!
-
Başkan Alemdar muhtarlarla buluştu: “Gayemiz günü kurtarmak değil Sakarya’nın geleceğine iz bırakmaktır”
-
ERENLER BELEDİYESİ ERTUĞRUL GAZİ CADDESİNİ ASFALT İLE YENİLİYOR







