Söğütlü’de yenilenen grup yollarına vatandaşlardan tam not: “Modern bir hale kavuştu”
Büyükşehir Belediyesi’nin Söğütlü’nün Tokmaklıdere, Fındıklı, Levent ve Sıraköy mahallelerini kapsayan asfalt çalışması vatandaşlardan tam not aldı. 6 kilometrelik güzergahta yol çizgilerinin de tamamlanmasıyla bölge halkı daha güvenli ve konforlu ulaşıma kavuştu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de tamamlanan 4 farklı mahalleyi kapsayan 6 kilometrelik grup yolu vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Yol çizgileri tamamlandı
Toplamda 6 bin 500 ton sıcak asfaltın kullanıldığı çalışmalarda Tokmaklıdere, Fındıklı, Levent ve Sıraköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu yeni yüzüne kavuşturuldu. Yol çizgilerinin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat imkanı buldu.
Bölge halkı ve mahalle muhtarları yenilenen yolları sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve ekibine teşekkür ettiler.
“Mahallemize büyük faydası olacak”
Tokmaklıdere Mahalle Muhtarı Hamdi Ölmez, “Asfalt çalışmamız tamamlandı, şerit çizgileri de çekildi. Çok güzel bir çalışma oldu. Hem yol genişledi hem de vatandaşlarımız için daha konforlu bir ulaşım imkânı sağlandı. Bu yol, bölgemizde en sık kullanılan güzergâhlardan biri. Artık daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabileceğiz. Bu hizmetin mahallemize büyük faydası olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Daha güvenli bir yol oldu”
Tokmaklıdere Mahallesi sakinlerinden Hüsnü Ölmez ise, “Bozuk yollarımız yapıldı şükürler olsun. Daha güvenli bir yol oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“Bu yolu çok sık kullanıyoruz”
Bölge halkından İlhan Akın, “Yollar çok bozuktu. Yeni asfaltla beraber hem yol genişledi hem de güzel bir yolumuz oldu. Söğütlü, Ferizli ve Adapazarı’na giderken bu yolu çok sık kullanıyoruz. Çok memnun kaldık” şeklinde konuştu.













