SESOB’taki başkanlık yarışından Yusuf İlkhun çekildi
18.04.2026
Kişi Okumuş
0 Yorum
SESOB’taki başkanlık yarışından Yusuf İlkhun çekildi
Başkan adayı Yusuf İlkhun, 9 Mayıs’taki kongrede Ali Bektaş’ı destekleme kararı alarak yarıştan çekildi.
Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) kongresi öncesinde dengeleri alt üst edecek flaş bir gelişme yaşandı. Başkan adayları Yusuf İlkhun ve Ali Bektaş güçlerini birleştirme kararı aldı.
9 Mayıs’taki kritik kongreye günler kala yapılan sürpriz görüşmeden ittifak çıktı. Adapazarı Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf İlkhun, yarıştan çekilerek Ali Bektaş’a destek verme kararı aldı.
Gözler şimdi 9 Mayıs’taki kritik seçime çevrildi.
Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı ve SESOB başkan adayı Ali Bektaş, konu ile alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
”Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Yusuf İlkhun kardeşim ile bir ara gelip SESOB seçimlerine dair bir görüşme gerçekleştirdik.
Esnafımızı daha güçlü bir şekilde temsil etmek adına seçimde ortak hareket etmeye karar verdiğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Hayırlı olsun”
İlgili Terimler :
YORUMLAR



