Sakarya Tarihi Fotoğrafları Sergisi Açıldı
Sakarya Tarihi Fotoğrafları Sergisi Açıldı
IX. Uluslararası Tarih Eğitimi Sempozyumu (ISHE 2023) 6-8 Eylül 2023 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAKUM) ev sahipliğinde Sakarya’da gerçekleştiriliyor..
Sempozyum süresince Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde sergilenecek olan Sakarya’nın tarihi yapılarının fotoğraflarından oluşan SAGÜSAD FOTOĞRAF SERGİSİ, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın katılımıyla açıldı.
SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, ‘Bu yılın başında Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle Sakarya’nın tarihi yapılarını fotoğraflama projesini başlatmış tarihe günümüzde bir not düşmek istemiştik. Bu vesile ile üyelerimizin çektiği fotoğrafların bir kısmını bu sergide görebilirsiniz.’ dedi.
Sergi 6 – 8 Eylül tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezin’de ziyaret edilebilir.
BENZER HABERLER
-
Spor yorumcusu Şansal Büyüka”Sakaryasporun son 30 yılı Bağımsız denetçi tarafınızdan incelense Sakaryaspor nelerere mağruz kaldığını görürüz”
-
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden 11 yıl geçti
-
Adapazarı Belediyesi’nde “Dijital Başvuru Dönemi” Başladı
-
Yusuf Alemdar’dan minik İbrahim’e sürpriz
-
Başkan Alemdar, “Akyazı ve Hendek’te 135 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalar başlıyor”
-
Kemalpaşa Mahallesi’nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor




