Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği alanlarındaki yüksek riskli doğal afetlerin olası zararlarını azaltma yaklaşımları” konulu seminer gerçekleştirildi.
Arifiye Meslek Yüksekokulunda Yüksek Jeofizik Mühendisi Dr. Aylin TAN tarafından “Arifiye ve Sapanca’daki Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği alanlarındaki yüksek riskli doğal afetlerin olası zararlarını azaltma yaklaşımları” konu başlıklı seminer gerçekleştirildi.
Seminer,Tarım ve Orman Bakanlığı Arifiye İlçe Tarım Müdürü Ömer TAŞBAŞI, Tarım ve Orman Bakanlığı Adapazarı İlçe Tarım Müdürü İsmail BAŞ ,Çetin Erdil Sigorta Aracılık Hizmetleri Sigorta Acentesi sahibi Çetin ERDİL ,OMÜ İlahiyat Fakültesi Arapça Okutmanı Arzu EĞİN Arifiye Meslek Yüksekokul öğrencileri, kurum ve kuruluşlardan gelen misafirler, öğretim elemanları, idari personel ve veliler ile beraber interaktif bir şekilde oldukça verimli geçmiştir.
Etkinliğimize destek veren, katılım gösteren ve ilgi duyan herkese teşekkür ederiz
BENZER HABERLER
-
Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Yaşar DURSUN ‘dan önemli açıklama
-
Başkan Yazıcı: Sel Mağdurları Yalnız Bırakılmamalı
-
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Milleti Basın Toplantısında Türkiye gündemini değerlendirdi.
-
SATSO 2026-2030 Dönemi Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu Seçimleri 24 Ekim’de Gerçekleşecek
-
KAGİDER’den kadın girişimciler ve satın almacılar arasında 1.300 görüşmeyle yeni iş fırsatları
-
200 Hanenin Tüketimine Eşdeğer Kaçak Elektrik Kullanıldığı Belirlendi






