Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği alanlarındaki yüksek riskli doğal afetlerin olası zararlarını azaltma yaklaşımları” konulu seminer gerçekleştirildi.
Arifiye Meslek Yüksekokulunda Yüksek Jeofizik Mühendisi Dr. Aylin TAN tarafından “Arifiye ve Sapanca’daki Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği alanlarındaki yüksek riskli doğal afetlerin olası zararlarını azaltma yaklaşımları” konu başlıklı seminer gerçekleştirildi.
Seminer,Tarım ve Orman Bakanlığı Arifiye İlçe Tarım Müdürü Ömer TAŞBAŞI, Tarım ve Orman Bakanlığı Adapazarı İlçe Tarım Müdürü İsmail BAŞ ,Çetin Erdil Sigorta Aracılık Hizmetleri Sigorta Acentesi sahibi Çetin ERDİL ,OMÜ İlahiyat Fakültesi Arapça Okutmanı Arzu EĞİN Arifiye Meslek Yüksekokul öğrencileri, kurum ve kuruluşlardan gelen misafirler, öğretim elemanları, idari personel ve veliler ile beraber interaktif bir şekilde oldukça verimli geçmiştir.
Etkinliğimize destek veren, katılım gösteren ve ilgi duyan herkese teşekkür ederiz
BENZER HABERLER
-
Sapanca Belediyesi Kültür Etkinliklerine Gazeteci-Yazar Zübeyde Balcı Konuk Oluyor
-
Pamukova YHT İstasyonu ,Alifuatpaşa Köprülü Kavşağı ,Tarihi Sangarios Köprüsü Açılış Töreni 31 Temmuz 2026
-
Başkan Alemdar: “Yeni ulaşım aksını adım adım hayata geçiriyoruz”
-
“Yarına Yön Ver” Projesiyle Gençlerin Kariyer Yolculuğuna Güçlü Rehberlik
-
BOZCAADA CAZ FESTİVALİ 10. YAŞINI KUTLUYOR
-
Bodrum’da Turist Olarak Yürümek Bu Kadar Zor Olmamalı





