Prof. Dr. Aziz Öğütlü, resmi işlemlerin tamamlanmasıyla görevinden ayrıldı.
Öğütlü personelle vedalaştı
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, resmi işlemlerin tamamlanmasıyla görevinden ayrıldı. Öğütlü, Müdürlükte düzenlenen vedalaşma programında personelle bir araya geldi.
Burada kısa bir konuşma yapan Öğütlü, 8 yılık görev süresinde gerek idari kadro, gerekse sorumlu sağlık personelinin yanı sıra tüm çalışanların desteğiyle önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yoğun çalışma temposunda özveriyle, canla başla çalışan tüm sağlık personeline minnettar olduğunu dile getiren Öğütlü “Cenabı Allah banan bu görevi nasip etti ve bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu makamlar hizmet makamları.
Sağlık hizmetinin kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sunumunu sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.” diyerek helallik istedi. Duygusal anların yaşandığı veda programında Müdürlük personeli alkışlarla Öğütlü’yü uğurladı.
BENZER HABERLER
-
Spor yorumcusu Şansal Büyüka”Sakaryasporun son 30 yılı Bağımsız denetçi tarafınızdan incelense Sakaryaspor nelerere mağruz kaldığını görürüz”
-
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden 11 yıl geçti
-
Adapazarı Belediyesi’nde “Dijital Başvuru Dönemi” Başladı
-
Yusuf Alemdar’dan minik İbrahim’e sürpriz
-
Başkan Alemdar, “Akyazı ve Hendek’te 135 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalar başlıyor”
-
Kemalpaşa Mahallesi’nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

