Sakarya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle kutlandı.
“Gençlerimizin yanında oluyor, onların sporla, sanatla ve eğitimle iç içe büyümesi için gereken desteği sunuyoruz”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan Başkan Yusuf Alemdar, “Bizler her zaman gençlerimizin yanında oluyor, onların sporla, sanatla ve eğitimle iç içe büyümesi için gereken desteği sunuyoruz. Daha modern, güvenli ve donanımlı alanlar oluşturarak gençlerimizin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koyabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Sakarya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle kutlandı. Serdivan Metehan Başar Spor Salonu’nda düzenlenen kutlama etkinliklerine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
24 branşta genç sporcular çeşitli spor gösterileri, halk oyunları gösterilerinin yanı sıra marşlar ve şarkılarla coşkuyla kutlandı.
Sporla, sanatla ve eğitimler iç içe büyüyen bir gelecek için…
Etkinlikler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yusuf Alemdar, “Bizler her zaman gençlerimizin yanında oluyor, onların sporla, sanatla ve eğitimle iç içe büyümesi için gereken desteği sunuyoruz. Daha modern, güvenli ve donanımlı alanlar oluşturarak gençlerimizin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koyabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Yoğun katılım
Coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na Başkan Alemdar’ın yanı sıra, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya AK Parti Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Sakarya Garnizon Komutanı Piyade Albay Ramazan Sedat Baş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, il müdürleri, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, gaziler, muhtarlar, sporcular, antrenörler ve gençler katılım sağladılar.
-
Peyzaj ve bahçe sanatında binlerce konsept Sakarya’da 9. kez vitrine çıkıyor
-
Büyükşehir’in minik yıldızları Kocaeli’den 19 madalya ile döndü
-
AKM, AFA, Bilim Merkezi ve Şehir Kütüphanesiyle parlayan Sakarya’nın en büyük aktörü gençler olacak
-
SEDAŞ Çalıştayında Operasyonel Süreçler ve 2026 Hedefleri Değerlendirildi
-
Sapanca’da Yağmur Altında Tiyatro
-
Murat ve Büşra gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.


