Haliç’teki orta köprünün Kadıköy istikameti trafiğe kapatılacak.
İstanbul Haliç Köprüsü metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışması yapılacak.
Eskiyen ve yer yer sürüş konforunu etkileyen yoldaki asfaltın değiştirilmesi amacıyla 3 Temmuz’da saat 23.00’den itibaren başlayacak çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00’e kadar tamamlanması planlanıyor.
Çalışmanın ilk gününde metrobüs yolundaki asfalt sökülecek, işlem tamamlandığında ise yola yeni ve dayanımı yüksek asfalt serilecek.
Trafik akışı, Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararına istinaden gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak.
Çalışma süresince D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek.
BENZER HABERLER
-
Ferizli Borsa İstanbul Recepbey MTAL Mezunlarını Coşkuyla Uğurladı
-
Erenler Belediyesi, Adapazarı’nın Kurtuluşu’nun yıl dönümü kapsamında ilçede 3 gün sürecek etkinlik programı düzenleyecek.
-
MHP SAKARYA’DA KONGRE SEFERBERLİĞİ
-
Meserret Bahçe’de Hizmet Dönemi Başladı
-
Bodrum’da Turist Olarak Yürümek Bu Kadar Zor Olmamalı
-
430 mülki idare amirinin görev yeri değişti

