Kdz.Ereğli ilçesinde heyelanlar nedeniyle yol çift taraflı olarak araç trafiğine kapatılmıştır.

Devam eden aşırı yağışların Kdz.Ereğli yolunda meydana getirdiği heyelanlar ve yeni oluşabilecek heyelanlar nedeniyle yol çift taraflı olarak araç trafiğine kapatılmıştır.
Çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.
Zonguldak Valiliği
@TC_Zonguldak
Saygıdeğer Vatandaşlarımız Devam eden aşırı yağışların Kdz.Ereğli yolunda meydana getirdiği heyelanlar ve yeni oluşabilecek heyelanlar nedeniyle yol çift taraflı olarak araç trafiğine kapatılmıştır. Çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.
Çalışmaları Vali Mustafa Tutulmaz yakından takip ediyor.
2 gündür devam eden aşırı yağışların meydana getirdiği sel, taşkın, toprak kayması ve heyelan gibi olumsuzluklara vatandaşlarımızdan da an itibarıyla gelen 80 ihbar da dikkate alınarak 1174 personel ve 358 araçla müdahale ediliyor.
Ereğli ve Devrek güzergahında meydana gelen su taşkınları ve heyelanlar nedeniyle ulaşım alternatif yollardan kontrollü olarak sağlanıyor. Vatandaşlarımızın zaruri olmadıkça yeni heyelanlar riski taşıyan bu güzergahlarda yola çıkmaması önem arz ediyor.

BENZER HABERLER

-
Yeme-İçme ve Konaklama Sektörüne Hijyen Eğitimi Desteği
-
TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu Bursa’da Gerçekleşen ‘Kadın Girişimciler Kurulları Marmara Bölge Toplantısı’na Katıldı
-
İhracat Uzmanı Yetiştirme Programı’nda İlk Eğitim Başarıyla Tamamlandı
-
Bilim Merkezi’nin detayları ilk kez paylaşıldı
-
OSM’de “Kanto” beyaz perdeye yansıdı
-
Serdivan’da Sosyal Belediyecilik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor


