Harmanlıkspor camiası geleneksel iftar sofrasında buluştu

ana manset - 12 Mart 2025 06:50 A A

Harmanlıkspor iftar etkinliği

Harmanlıkspor camiası geleneksel iftar sofrasında buluştu

Sakarya’nın köklü amatör spor kulüplerinden Harmanlıkspor camiası geleneksel iftar sofrasında buluştu

Sakarya’da Süper Amatör Lig’de mücadele eden A takımının yanı sıra bütün alt yaş gruplarında takımları yer alan, yaz ve kış spor okullarıyla da yüzlerce çocuğa sporu sevdiren Harmanlıkspor ramazan ayı geleneğini sürdürdü.

Harmanlıkspor Başkanı İsmail Yağlar ve yönetim kurulu, kulüp lokali önünde camiaya yönelik bir iftar organizasyonu düzenledi.

İftar yemeğine Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakaryaspor eski başkanı ve Adapazarı Belediyesi eski başkanı Erkal Etçioğlu, Sakarya Barosu eski başkanı Ali Rıza Acartürk, Harmanlıkspor’un eski başkanı Metin Ergezen, camianın tanınan isimleri Hamdi Kılıçaslan, Tayyip Kaba, Aydoğan Arslan, Ömer Faruk Kara, Halit İnci, Sezai Akyol, Serkan Ay, Cengiz Albayrak; Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı İsmet Kartal, kulüp üyeleri, sporcular ve mahalle sakinleri katıldı.

ana manset - 06:50 A A
BENZER HABERLER