Hak-İş Konfederasyonu Kocaeli ‘de Büyük Mitinge Hazırlanıyor..
Hak-İş Konfederasyonu Kocaeli ‘de Büyük Mitinge Hazırlanıyor..
Hak-İş Konfederasyonu, vergi adaletsizliği, ek zam talebi, işten çıkarmalar, sendikal baskılar, kayıt dışı istihdam, işsizlik, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları için Kocaeli’de miting yapacağını duyurdu. Hak-İş Konfederasyonu Türkiye genelinde kitlesel 3 büyük miting düzenleyecek.
23 Ağustos 2024 Cuma günü Kayseri’de gerçekleştirdiği mitingin ikincisini, 5 Eylül 2024 Perşembe günü Kocaeli’de ve 13 Eylül 2024 Cuma günü Gaziantep’te miting gerçekleştirilecek.
Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR, yapılacak olan kitlesel miting hakkında bilgiler vererek; “Hak -İş Konfederasyonumuz çalışma hayatının da yaşanan sorunlarla ilgili 3 büyük ilde miting yapma kararı almıştır. Bunlar ilki Kayseri’de gerçekleştirilmiştir.
Gökdemir, vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü’ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları konuları başta olmak üzere çalışma hayatını yakından ilgilendiren birçok önemli gündem maddesinin yapılacak mitingde dile getirileceğini söyleyerek; 5 Eylül 2024 Perşembe günü Kocaeli Anıtpark’da saat:18:30 ‘da düzenlenecek olan Mitingimize Hak-İş il Başkanlığımıza bağlı sendikalarımızın desteğiyle bütün üyelerimizin katılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
BENZER HABERLER
-
Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Yaşar DURSUN ‘dan önemli açıklama
-
Başkan Yazıcı: Sel Mağdurları Yalnız Bırakılmamalı
-
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk Milleti Basın Toplantısında Türkiye gündemini değerlendirdi.
-
SATSO 2026-2030 Dönemi Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu Seçimleri 24 Ekim’de Gerçekleşecek
-
KAGİDER’den kadın girişimciler ve satın almacılar arasında 1.300 görüşmeyle yeni iş fırsatları
-
200 Hanenin Tüketimine Eşdeğer Kaçak Elektrik Kullanıldığı Belirlendi


