ERENLER DE KAHVERENGİ KOKARCAYA YÖNELİK İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI
ERENLER DE KAHVERENGİ KOKARCAYA YÖNELİK İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI
Kahverengi kokarca böceğine karşı ilaçlama çalışmalarının başladığını açıklayan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hem çiftçimizi hem de doğamızı korumak için önlem almaya ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Erenler Belediyesi, Erenler Kaymakamlığı ile kahverengi kokarca böceği ile mücadele için imzalanan protokolün ardından ilaçlama çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler ilçe genelinde tarım ve doğal yaşam üzerinde olumsuz etkiler yaratmaya başlayan kahverengi kokarca böceğine karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.
ÖNLEM VE ÇALIŞMA
Çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kahverengi kokarca böceğine karşı imzalanan protokolün ardından ekiplerimiz ilçemiz genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı. Hem çiftçimizi hem de doğamızı korumak için önlem almaya ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
BENZER HABERLER
-
KAYNARCASPOR KULÜBÜNDEN KAMUOYUNA DUYURU
-
Necmettin KIRIK Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına aday
-
Sakarya 1. Amatör Lig Siyah Grup’ta 1. hafta Geyvespor 9 Kaynarcaspor 0
-
Sakaryaspor, Erzincanspor’a 3-1 mağlup oldu.
-
BAŞKAN ALTUĞ; “TECRÜBEMİZİ SAKARYA’NIN GELECEĞİ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”
-
SATSO’da A. Akgün ALTUĞ Güven Tazeledi





