KELEŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
-
dönem milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2. sıra milletvekili adayı Ecevit Keleş, Hendek İlçe teşkilatında bir araya gelmesinin ardından İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Küçük sanayi sitesi esnafları, çarşı esnafı ve pazaryerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.
Bayram öncesi alışveriş yapan vatandaşlar pahalılıktan yakınarak; pazarda 20 liranın altında ne sebze nede meyve var, biz artık hiç bir şeye yetişemiyoruz, çocuklarımıza bırakan bayramlık almayı harçlık bile veremiyoruz, Hendek’te bile 5000 liranın altında ev kirası yok, asgari ücretin 8500 TL olduğu yerde biz nasıl geçinelim diye sorunlarını anlattılar.



Pazarcı esnafı ise günlük zamlara yetişemediğini dile getirerek Ekmeğimize katık yaptığımız soğan bile bugün 25 lira oldu, artık evlerde tencere kaynamıyor. Gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılanan Milletvekili Adayları esnaf ve vatandaşları dinledi. CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Sorunlarınızı çok iyi biliyoruz biz hazırız, 15 Mayıs’ta yeni bir dönem başlayacak. Esnaf, çiftçi, emekli, öğrenci, iş adamı ev kadını için artık yarın kaygısı kalmayacak. Üreten Türkiye ile bir avuç insan değil toplumun her kesimi refahtan payını alacak. Size söz yine baharlar gelecek dediler. Geliyor gelmekte olan” ifadelerine yer verdi.
VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Saha çalışmalarına mahalle mahalle devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya 28. Dönem 2.Sıra Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, Geyve Gazi Süleyman Paşa Mahallesi ve Yörükler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
