Deli Dumrul Gönüllüleri’nden ‘yaza merhaba’ gecesi
Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Canlı, Ottoman Otel’de düzenlediği ‘yaza merhaba’ moral motive gecesinde üyeleri ve konuklarını ağırladı.
Sakarya’da ihtiyaç sahipleri için bir iyilik hareketi olarak yoğun faaliyet gösteren Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği, yoğun bir çalışma sezonunun ardından üyeleri ile birlikte moral ve motivasyon amaçlı ‘yaza merhaba’ sloganlı bir etkinlik düzenledi.
Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Canlı’nın Adapazarı Ottoman Otel’de organize ettiği geceye katılan dernek üyeleri ve konuklar gönüllerince eğlenerek moral buldu.
GECEYE RENK KATTILAR
Oldukça renkli geçen geceye Sakarya Akademik Sanat ve Kültür Derneği (SASKÜD) Başkanı Gaye Doğan, yönetim kurulu üyeleri Şule Bayri ve Selçuk Sakaoğlu katılırken, etkinliğe orgu ile renk katan Namık Durucan’ın hareketli şarkıları ile tüm katılımcılar büyük bir coşku yaşadı.
SASKÜD Başkanı Gaye Doğan ve yönetimden Şule Bayri’nin de sahne alarak seslendirdiği neşe dolu şarkılara Deli Dumrul Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Canlı da eşlik etti.
Tüm konukların gönüllerince eğlendiği gecede Başkan Mehmet Canlı, tüm konuklarına ve üyelerine katılımları için teşekkür etti.
BENZER HABERLER
-
Bakan Kurum: Devlet yönetmek ciddi bir iştir, bu işler ahbap çavuş ilişkisiyle yürümez
-
Terörsüz Türkiye yasa teklifi Komisyon’dan geçti
-
PALANDÖKEN, “YAPILANDIRMA ÖNCESİ İŞLETİLEN FAİZLER SIFIRLANMALI”
-
Ayyüce Türkeş’ten MHP’ye sert sözler! Komisyonda ortalık bir anda karıştı
-
Serdivan’da Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi hizmete açıldı
-
Kayıp kaçak seviyesini minimum seviyelere indiriyoruz


