BELEDİYELER KÖY ORTAK MALLARINA ÇÖKÜYOR ÇÖKMEYE DEVAM EDİYOR HERKES SEYREDİYOR BELEDİYELER BORÇLARINI ATALARIMIZIN MİRASI İLE KAPATIYOR
KÖYÜME DOKUNMA PLATFORMU Başkanı Mecdi CENGİZ “Derin bir mevzu. Köyleri gizli bir el topyekun yok etmek istiyor. Büyük bir proje, biz Sadece Sakarya’da KÖYÜME DOKUNMA PLATFORMU OLARAK mücadele ediyoruz. Bu konuda birinci derecede görevli ve sorumlu olanlarla halk facianın farkında değil.”
Mecdi Cengiz “Ne yazık ki köylere acımasızca dokunuldu. “
Doğurgan Toprak Ana, doyuran, doğuran, besleyen toprak Ana hangi akla hızmetle yok edilmek istendi anlamak mümkün değil. Üretmeden tüketen, büyük şirketlere imtiyazlı ithalatla, köylerimizle birlikte, geleceğimizde büyük tehdit altında değilmi ?
Ne yazık ki geçtiğimiz dönemde Sakaryanın tüm Belediyelerince, TOPRAĞA, DOĞAYA ve onların koruyucusu, bekçisi KÖYE ve KÖYLÜYE karşı büyük haksızlık ve adaletsizlik yapıldı. Son yapılan Yerel seçimlerden sonra yetki ve sorumluluk alan BELEDİYELER ümit etmek isteriz ki bu yanlışı, hatayı ve haksızlığı telafi ederler. Bayram sonrası KÖYÜME DOKUNMA PLATFORMU olarak Belediye Başkanları ve Belediye Meclisleri ile yoğun temas ve görüşmelere başlayacağız. Bu süreçte Zoraki Nikahla (!) mahalle yapılan Köylerimizin halkı ve Muhtarları Sürece daha güçlü ve duyarlı olarak katılırlar.. Herkes bilmiş olsun ki, KÖYLER VARLIĞIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATI VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEGIDIR.