Baro Başkanı Yıldız kadın akademisyenleri ağırladı
Baro Başkanı Yıldız kadın akademisyenleri ağırladı
Türk Kadın Akademisyenler Birliği Sakarya Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Şule Ertürk Anıklı, Üyeler Öğr. Gör. Dr. Lejla Oener, Öğr. Gör. Zuhal Erol ve Dr. Esin Tufan Turan, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret ederek ‘Tarihte İz Bırakan Kadınlarımız’ adlı eseri hediye ettiler.
Güçlü bir toplum olmanın vazgeçilmez unsurunun kadınlar olduğunu ifade eden Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Atatürk ilkelerine bağlı bir şekilde hizmet veren Türk Kadın Akademisyenler Birliğinin ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda hem bilimsel hem de sosyal içerikli önemli projeleri olduğunu ve takip ettiğini belirtti.
Ayrıca Yıldız hediyeleri ve ziyaretleri nedeniyle Türk Kadın Akademisyenler Birliği Sakarya temsilcilerine teşekkür ederek eserin Baro Kütüphanesinde yer alacağını kaydetti.
BENZER HABERLER
-
ERENLER BELEDİYESİ 15 SOKAKTA DAHA ASFALT İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
-
Kuzeyde doğru hamlelerle yaz sezonunda su konusu gündemden kalktı
-
Büyükşehir’den dev fuar için ücretsiz ulaşım
-
Büyükşehir’den 16 ilçede 25 kilometrelik güvenlik hamlesi
-
Serdivan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
-
ERENLER’DE EYLÜL MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

