Arifiye Belediyesinde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti.
Arifiye Belediyesinde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti…
Arifiye Belediyesinde Yeni dönemin ilk Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu başkanlığında yapıldı.
Arifiye Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Arifiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu başkanlığında yapıldı.
Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; “ Yeni dönemimizin ilk meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni bir seçim dönemini geride bıraktık. Vatandaşlarımızın takdiri ile yeniden Arifiye’mize bir beş yıl daha hizmet etmek üzere göreve geldik. İlçemizi en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. İnşallah hep birlikte uyum içerisinde 5 yıl geçireceğiz. Bugünün ayrı bir önemi olan bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemizi idrak edeceğiz. Mübarek Kadir Gecemizin birlik ve beraberliğimizi artırmasını; ülkemize, milletimize ve tüm islam alemine barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.
Meclis’te 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
BENZER HABERLER
-
Serdivan’da Hizmet Dolu İki Yıl: Başkan Osman Çelik Projelerini Anlattı
-
ZAFER ADALET ÜRETİMİN DURMASINA TEPKİ GÖSTERDİ
-
Alemdar miniklerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu: “Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”
-
ORAL-B iO İLE ÜSTÜN PERFORMANS VE SAĞLIKLI DİŞLER
-
Necmettin ve Levent Kırık’ın babaları Bahattin Kırık (74) vefat etti.
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!


