Alemdar, Atalay, Çelik , Özdemir ile birlikte, tedavi gören eski Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Arslan’ı hastanede ziyaret etti.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, önceki dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ve İl Sağlık Müdürü Kayhan Özdemir ile birlikte, tedavi gören eski Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Arslan’ı hastanede ziyaret etti.
Sakarya protokolünün önde gelen isimleri, hastanede tedavi gören Adapazarı Hızırtepe Mahallesi’nin önceki dönem muhtarı Bedri Arslan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (SEAH) gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, önceki dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ve İl Sağlık Müdürü Kayhan Özdemir yer aldı. Arslan’ın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan heyet, kendisine ve yakınlarına acil şifa dileklerini iletti
BENZER HABERLER
-
FERİZLİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
-
Serdivan’da Cumhuriyet İçin Kürek Çektiler: 4. Cumhuriyet Kürek Kupası Coşkuyla Tamamlandı
-
TALEBİMİZ GELECEĞİMİZ! MESLEĞİMİZ, EMEĞİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN 12 KASIM’DA 81 İLDE ALANLARDAYIZ!
-
Sakaryalı pop müzik sanatçısı Akif Yener, Sapanca’yı coşturdu!
-
Sedat Peker aktif siyasete girmeli mi?” Mutlaka siyasette rol almalı: %35,2
-
Alemdar, Atalay, Çelik , Özdemir ile birlikte, tedavi gören eski Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Arslan’ı hastanede ziyaret etti.
