TARİHÎN İZLERİNDE SANATSAL BİR “YÜKSELİŞ”

TARİHÎN İZLERİNDE SANATSAL BİR “YÜKSELİŞ” Le Pavillion Art Community’nin temsil ettiği sanatçılardan Tuğçe İnan’ın “Yükseliş” sergisi, 20 Ekim’de Anarat Hotel’in etkileyici tarihî atmosferinde gerçekleşen özel bir lansmanla sanatseverlerle buluştu. Sergi, 20 Kasım’a kadar Beyoğlu’ndaki bu özel mekânda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. İstanbul’un kültür ve sanat hayatına özgün projeler kazandıran Le Pavillon Art Community, sanatçısı Tuğçe […]
ana manset - 24 Ekim 2026 05:20 A A

TARİHÎN İZLERİNDE SANATSAL BİR “YÜKSELİŞ”

Le Pavillion Art Community’nin temsil ettiği sanatçılardan Tuğçe İnan’ın “Yükseliş” sergisi, 20 Ekim’de Anarat Hotel’in etkileyici tarihî atmosferinde gerçekleşen özel bir lansmanla sanatseverlerle buluştu. Sergi, 20 Kasım’a kadar Beyoğlu’ndaki bu özel mekânda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

İstanbul’un kültür ve sanat hayatına özgün projeler kazandıran Le Pavillon Art Community, sanatçısı Tuğçe İnan’ın “Yükseliş” adlı kişisel sergisini, Beyoğlu’nun tarihî dokusunu yansıtan Anarat Hotel’de sanatseverlerle buluşturdu.

20 Ekim’de düzenlenen özel açılış lansmanıyla kapılarını açan sergi, mekânın geçmişin izlerini taşıyan büyüleyici atmosferini çağdaş sanatın enerjik renkleri ve özgün formlarıyla bir araya getiriyor.

Tuğçe İnan, resim ve seramik heykellerinden oluşan eserlerinde yaşamın sürekli değişen ve dönüşen doğasını ele alıyor. Martin MacInnes’ın In Ascension romanından ilham alan “Yükseliş”, insanın kendisiyle, doğayla ve yaşamla kurduğu ilişkiye farklı bir bakış sunuyor.

Oğuz Toprak ve Esra İris Kestirengöz’ün kurucu ortaklığında faaliyet gösteren Le Pavillon Art Community, sanatçıların üretim yolculuklarını desteklemeyi, çağdaş sanatı farklı mekânlarla buluşturmayı ve kültürel mirasla sanat arasında yeni bağlar kurmayı sürdürüyor.

 

Tuğçe İnan’ın “Yükseliş” sergisi, 20 Kasım 2026 tarihine kadar Anarat Hotel’in tarihî atmosferinde ziyaret edilebilecek.

Sergi: Yükseliş / Tuğçe İnan
Tarih: 20 Ekim – 20 Kasım 2026
Mekân: Anarat Hotel, Beyoğlu / İstanbul
Sanat Platformu: Le Pavillon Art Community

ana manset - 05:20 A A
BENZER HABERLER