90’lar pop konseri Millet Bahçesi’nde nostalji rüzgârı estirdi
90’lar pop konseri Millet Bahçesi’nde nostalji rüzgârı estirdi
Büyükşehir Kent Orkestrası, Haziran Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “90’lar Pop Konseri” ile müzikseverleri Millet Bahçesi’nde buluşturdu. Solist Volkan İmançer’in sahne aldığı programda, 90’lı yılların sevilen şarkıları hep bir ağızdan seslendirildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Kültür Sanata Takvimi kapsamında düzenlenen açık hava konserleri Millet Bahçesi’nde müzikseverleri bir araya getirdi.
Millet Bahçesi’ni dolduran vatandaşlar, “90’lar Pop Konseri” ile adete geçmişe gitti. Solist Volkan İmançer’in sesi, Kent Orkestrası’nın eşsiz yorumuyla yaz akşamında nostalji dolu anlar yaşandı.
Şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler
Konserde seslendirilen eserlerle birlikte vatandaşlar zaman zaman alkışlarla ritim tuttu, zaman zaman da şarkılara hep birlikte eşlik etti. Coşkunun bir an olsun düşmediği programda, nostaljik atmosfer Millet Bahçesi’ne yayıldı.
90’ların ruhunu yaşatan eserler
Solist Volkan İmançer’in yorumuyla sahnelenen konserde “Medcezir”, “Kandırdım”, ve “Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam” gibi sevilen eserler seslendirildi. Dinleyicileri yıllar öncesine götüren şarkılar, 90’lı yılların ruhunu yeniden yaşattı.
-
26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü Bağımlı Olma, Mutlu Ol.
-
VALİ YARDIMCISI DEMİRAYAK VE BAŞKAN DİNÇ ERENLER BELEDİYESİ HAYVAN BAKIMEVİNİN YAPILACAĞI ALANI GEZDİ
-
Büyükşehirin tüm tesislerinde sadece kartla ödeme dönemi başlıyor
-
SATSO’nun AB Destekli Greenshift Projesi ile “Yeşil Dönüşüm Laboratuvarı” Kuruluyor
-
Şarık Tara İlkokulu Acıelmalık Mahallesi Anasınıfında Muhteşem Proğram
-
AVUKAT SABRİ KÜÇÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI











