*Vali Rahmi Doğan’ın* *”Polis Teşkilatının Kuruluşunun 181. Yıl Dönümü ve Polis Haftası” Kutlama Mesajı*
*Vali Rahmi Doğan’ın*
*”Polis Teşkilatının Kuruluşunun 181. Yıl Dönümü ve Polis Haftası” Kutlama Mesajı*
Aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan kahraman polislerimiz, fedakârlıkla ve yüksek bir sorumluluk bilinciyle görev yaparak toplum düzeninin korunmasında hayatî bir rol üstlenmektedir. Hukukun üstünlüğünü esas alan, insan hak ve özgürlüklerine saygıyı önceleyen bu kutlu görev, milli birlik ve beraberliğimizin en güçlü dayanaklarından biridir.
Polis teşkilatımız, suçla mücadele ederken aynı zamanda milletimizin gönlünde güven duygusunu yeşerten, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında güçlü bağlar kuran müstesna bir yapıdır. Sergilediği vakar, kararlılık ve adalet anlayışıyla, toplumsal huzurun sürdürülebilirliğine büyük katkı sağlamaktadır.
Türkiye Yüzyılı vizyonunda güvenlik sadece asayişin sağlanması değil aynı zamanda insan onurunun, kamu düzeninin ve toplumsal barışın en üst seviyede korunmasıdır. Bu büyük hedefe ulaşmada polis teşkilatımız, çağın gerektirdiği donanım, bilgi ve yüksek görev ahlakıyla en önemli yapı taşlarından biri olmaya devam edecektir.
Köklü bir geçmişe ve güçlü bir teşkilat kültürüne sahip Türk Polis Teşkilatımızın 181. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı gönülden kutluyorum. Vatan uğruna canlarını feda eden muazzez şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Polis teşkilatımıza sağlık, muvaffakiyet ve esenlikler diliyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza, muhterem hemşerilerime ve yüce milletimize selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.
BENZER HABERLER
-
Peyzaj ve bahçe sanatında binlerce konsept Sakarya’da 9. kez vitrine çıkıyor
-
Büyükşehir’in minik yıldızları Kocaeli’den 19 madalya ile döndü
-
AKM, AFA, Bilim Merkezi ve Şehir Kütüphanesiyle parlayan Sakarya’nın en büyük aktörü gençler olacak
-
SEDAŞ Çalıştayında Operasyonel Süreçler ve 2026 Hedefleri Değerlendirildi
-
Sapanca’da Yağmur Altında Tiyatro
-
Murat ve Büşra gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.


