Ara tatilde SAMEK atölyeleri dolu dolu geçiyor
Ara tatilde SAMEK atölyeleri dolu dolu geçiyor
Büyükşehir Belediyesi SAMEK çatısı altında düzenlenen ara tatil programının ilk günlerinde, anne-çocuk atölyeleri ve liselilere yönelik sömestr etkinlikleri yoğun ilgi gördü.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), binlerce kursiyerin ardından sömestr tatilinde bu kez öğrenciler ve ailelerini atölyelerde bir araya getirdi.
Öğretici tatil
Farklı merkezlerde başlayan etkinliklerin ilk günlerinde katılımcılar, mutfaktan el sanatlarına, kaligrafiden dekoratif çalışmalara uzanan atölyelerde üretim sürecini deneyimledi. Sömestr tatiline yönelik düzenlenen atölye etkinlikleriyle gençler ve çocuklar hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil süreci yaşadı.
Birlikte öğrenme ve paylaşma
Lise öğrencileri için hazırlanan mutfak ve sanat atölyelerinde gençler, üretmenin ve yeni beceriler kazanmanın mutluluğunu yaşarken yemek yapımı, el sanatları ve sanatsal çalışmalarla tatillerine enerjik bir başlangıç yaptı. Anne-çocuk atölyelerinde ise çocuklar, anneleriyle birlikte üretim sürecine dâhil olarak dekoratif ve sanatsal çalışmalar gerçekleştirdi. Ortaya çıkan keyifli ve üretken atmosfer, sömestr tatilinin ilk günlerinde katılımcılara birlikte öğrenmenin ve paylaşmanın sevincini yaşattı.
BENZER HABERLER
-
Spor yorumcusu Şansal Büyüka”Sakaryasporun son 30 yılı Bağımsız denetçi tarafınızdan incelense Sakaryaspor nelerere mağruz kaldığını görürüz”
-
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden 11 yıl geçti
-
Adapazarı Belediyesi’nde “Dijital Başvuru Dönemi” Başladı
-
Yusuf Alemdar’dan minik İbrahim’e sürpriz
-
Başkan Alemdar, “Akyazı ve Hendek’te 135 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalar başlıyor”
-
Kemalpaşa Mahallesi’nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor


