“Yaza Merhaba” etkinliği; iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi
İş ve Cemiyet Dünyasıyla “Yaza Merhaba” Dedi
Otomotiv sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla öne çıkan 2plan, yaz sezonunu renkli bir etkinlikle karşıladı. Terminal Etiler’deki “Otomobil Yaşam Merkezi” konseptiyle yalnızca bir satış noktası olmanın ötesine geçen marka, düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle de sektöre farklı bir soluk kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 22 Mayıs’ta Terminal Etiler’de gerçekleştirilen 90’lar konseptli “Yaza Merhaba” etkinliği; iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi.
2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür ve Otoplan Yönetim Kurulu Başkanı Mürşit Unat’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, aralarında İbrahim Anaç, Hayri Erce, Alp Gülan, Alp Karaağaç, Gökhan Başaran, İlker Baydar, Koray Öztopçu, Yonca Evcimik, Arzu Kunt, Eda Güzelcik, Serap Sarı, Emel Acar, Nil Uzun, Gülgün Çavuşoğlu ve Ahu Akın gibi tanınmış simalarının da yer aldığı konuklar, 90’ların enerjisiyle yaz sezonuna merhaba dedi.
DJ performansıyla başlayan gece, Yol Project’in nostalji dolu canlı performansıyla keyifli anlar yaşattı. 90’ların tanınmış şarkılarına eşlik eden davetliler, dansları ve neşeli sohbetleriyle geceye renk kattı.
Ayrıca etkinliğe katılan davetliler, 2plan Terminal Etiler’in 50 bin metrekarelik alanını da yakınd an tanıma fırsatı buldular. Klasik ve spor araçlar dahil olmak üzere her segmentten geniş bir model yelpazesine sahip olan 2plan Terminal Etiler, ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.
İkinci el otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren 2plan, kültürel ve sosyal etkinliklerle de toplumun farklı kesimlerine ulaşmaya devam edecek. 2plan’ın gelecek etkinlikleri hakkında detaylı bilgiye www.2plan.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.
|
BENZER HABERLER
-
Spor yorumcusu Şansal Büyüka”Sakaryasporun son 30 yılı Bağımsız denetçi tarafınızdan incelense Sakaryaspor nelerere mağruz kaldığını görürüz”
-
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden 11 yıl geçti
-
Adapazarı Belediyesi’nde “Dijital Başvuru Dönemi” Başladı
-
Yusuf Alemdar’dan minik İbrahim’e sürpriz
-
Başkan Alemdar, “Akyazı ve Hendek’te 135 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalar başlıyor”
-
Kemalpaşa Mahallesi’nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor









