Adapazarı Mahalle Muhtarlarından Anlamlı Ziyaret
Adapazarı Mahalle Muhtarlarından Anlamlı Ziyaret
Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Sayın Erdal Erdem, Adapazarı Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Bayram Demirci ve derneğe bağlı kıymetli Adapazarı muhtarlarımız, Adapazarı İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
Adapazarı ilçemizin değerli mahalle muhtarları, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Vatandaşlarımızın taleplerini birebir dinleyen, mahallelerin nabzını tutan muhtarlarımız, gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretle tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydular.
Mahallelerimizin sorunlarını yerinde gözlemleyerek çözüm üretme noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızın bu ziyareti, karşılıklı fikir alışverişine ve geleceğe dönük güzel projelerin konuşulmasına vesile oldu.
Toplumun en temel yapı taşı olan mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımıza, özverili çalışmalarından ve bu kıymetli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, hizmet yolculuklarında başarılar diliyoruz.
BENZER HABERLER
-
Yüce Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
-
Tevhide Yağan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
-
BAŞKAN MUSTAFA GENÇ: “CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN EN BÜYÜK MİRASI VE GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
-
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI ERCAN BAŞNUH’UN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
-
Cumhuriyetimizin 103. Yaşı Kutlu Olsun
-
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilanı


