BAŞKAN MEHMET ATA’DAN 8 MART’TA ANLAMLI JEST

ana manset - 10 Mart 2025 20:52 A A

BAŞKAN MEHMET ATA’DAN 8 MART’TA ANLAMLI JEST
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede gün boyu gerçekleştirdiği etkinliklerle kadınların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Başkan Ata, güne eşiyle birlikte ilçede kadınlara çiçek dağıtarak başladı ve gün boyunca anlamlı ziyaretlerle etkinliklerini sürdürdü.
Başkan Ata, kadınların toplumdaki önemini vurgulayan konuşmasında, “Sizler, sadece toplumumuzun değil tüm dünya insanlığının öncüleri, güçlü mimarlarısınız. Bir belediye başkanı olarak kapım sizlere daima açık, ne ihtiyacınız varsa bizimle paylaşın, yerine getirelim. Bugün sizlerin huzurunda bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Gün boyunca ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kadınları ziyaret eden Başkan Mehmet Ata, ilçedeki kadın esnafları da unutmadı. Esnaf ziyaretlerinde sıcak ve samimi anlar yaşanırken, Ata’nın tek tek ilgilenip çiçek dağıtması vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.
Sokakta karşılaştığı kadınlara da çiçek takdim eden Başkan Ata, Ferizli Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanları da ziyaret ederek, özverili çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Kadın çalışanlar ise Başkan Ata’nın nazik jestinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu özel günde hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.


Başkan Ata’nın bu anlamlı ve incelikli davranışları, ilçede yaşayan kadınlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

ana manset - 20:52 A A
BENZER HABERLER