Büyükşehir uyardı: O güzergâh 2 gün trafiğe kapanacak

Büyükşehir uyardı: O güzergâh 2 gün trafiğe kapanacak
Büyükşehir Belediyesi Eski Ankara Caddesi’ndeki 2 kilometrelik güzergahta yapılacak yol bakım çalışmaları için sürücüleri uyardı. Güzergâh çalışmalar kapsamında 5-7 Ağustos tarihleri arası trafiğe kapalı olacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde program dahilinde gerçekleştirilen yol bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.
Bu kapsamda Adapazarı ilçesi Eski Ankara Caddesi, TMO Kavşağı ve Karaköy Ulu Camii arasında kalan 2 kilometrelik güzergahta yapılacak yenileme çalışmaları için Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan sürücülere uyarı yapıldı.
Alternatif güzergahlar tercih edilmeli
Yapılan açıklamada, “5-7 Ağustos tarihleri arasında Adapazarı ilçesi Eski Ankara Caddesi, TMO Kavşağı ve Karaköy Ulu Camii arasında kalan 2 kilometrelik güzergahta planlı yol bakım, onarım ve asfalt serim çalışmaları gerçekleştirileceğinden güzergâh trafiğe kapalı olacaktır. Araç sürücülerimizin alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica olunur” denildi.

BENZER HABERLER

-
Sakarya Kent Şurası 149. Toplantısını gerçekleştirdi
-
85 torba atık göle karışmadan toplandı
-
Özdeyiş Yazarı Selahaddin Şimşek anılacak
-
Büyükşehir sporcuları zorlu maratondan madalyayla döndü
-
Yusuf Alemdar ‘tarihi bir günü yaşıyoruz’ diyerek herkesin beklediği müjdeyi paylaştı
-
Yusuf Alemdar; “Şehrimizin her noktasını somut adımlarla geleceğe hazırlıyoruz”

