Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül projelerinin arasında yeralan Sakarya Nehri Çevresi Restorasyonu’nun detaylarını anlattı.
NEHİR ÇERÇEVESİNDE RESTORASYON
Adapazarı Belediye Başkan Adayı Türker Ergül projelerinin arasında yeralan Sakarya Nehri Çevresi Restorasyonu’nun detaylarını anlattı.
Sakarya Nehri kenarını sosyal ve kültürel hayata kazandırmak için de bir proje üzerinde çalıştıklarını ve görsellerinin tamamlandığını anlatan Ergül, “nehir çevresinde yapılacak restorasyonla, bu alana yürüyüş ve bisiklet yolları yapmayı planlıyoruz. Bu alanda çeşitli restoranlar ve yeme içme mekanları da hizmet verecek” dedi.
“Yeni Sporcular Yetiştirmek İçin Spor Kompleksi”
Kendisi de bir dönem judo sporuyla ilgilenen Ergül, gençlerin sporla ilgilenmelerini çok önemsediğini dile getirdi.
Her çocuğun sporla ilgilenmesinin kötü alışkanlıklarla ve madde bağımlılığıyla mücadelede çok önemli olduğuna dikkati çeken Ergül, “Sakarya nehri çevresini restore ederken bu alana spor kompleksi de kuracağız böylece gençler burada branşlarına uygun sporlarla ilgilenebilecekler. Salon sporlarına uygun alanlar inşa edeceğiz” dedi
BENZER HABERLER
-
Adapazarı’nın Kurtuluşu’nun 105. Yılı Coşkuyla Kutlanacak
-
İSO İlk 500 Listesinde Sakarya’dan 35 Firma
-
SAU’ye YÖK’ten “Spor Dostu Kampüs” Ödülü
-
BAŞKAN OSMAN ÇELİK’TEN ANKARA’DA YATIRIM VE HİZMET TEMASLARI
-
ASAŞ, TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2025 ARAŞTIRMASINDA 68. SIRADA YER ALDI
-
Akif Yener, Adapazarı’nın kurtuluş coşkusunu Erenler’de yaşatacak






