10 yıldır farkındalığı arttırmak için çalışıyorlar

Toyota Boshoku 10 yıldır çocukların emniyet kemeri konusundaki farkındalığını arttırmak için sosyal sorumluluk etkinlikleri düzenliyor.
Sakarya Voleybol Spor Kulübü sponsorlarından Toyota Boshoku trafikte emniyet kemeri farkındalığına dikkat çekmek adına Serdivan Spor Salonunda “Arka koltuk da emniyet kemerinin önemi” etkinliği düzenledi.
Semiha Topçu, Yusuf Toç, Emre Bulgurcu, Ayako Tajima tarafından yetişkinlere yönelik düzenlenen organizasyonda; arka koltuklarda kullanılmayan emniyet kemerinin can kurtardığına yönelik bilimsel gösteri ve kanıt da bulunarak, fiili olarak eğitimeler eşliğinde ortaya koyuldu.
Başkan Bektaş teşekkür etti
Maç sponsoru Toyota Boshoku’yu da tebrik eden Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş; “Toyota Boshoku Türkiye sosyal sorumluluk projesi kapsamında farkındalık yaratarak ‘Emniyet Kemerinin Kullanımı’ ile ilgili sporseverlere verdiği bilgiler için Semiha Topcu, Yusuf Toç, Emre Bulgurcu, Ayako Tajima ve tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.


-
Sakarya Orion Turizm’den 23 Nisan’a Yakışır Bahar Pikniği
-
BAHARIN EN IŞILTILI GECESİ: SİBEL CAN CAHİDE PALAZZO SAHNESİNDE BÜYÜLEDİ
-
TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ ŞANLIURFA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE İLK GÜN HEYECANI
-
Deha Bilimlier Sahne Enerjisiyle Girne’yi Salladı: “Yeni Şarkıya Neredeyse Ev Parası Ödedim”
-
Genç Parti Lideri Burçin Şahindur: “Biz Pazarlıkların Değil Milletin Oyuyla Ayakta Kalan Bir Partiyiz”
-
Sakaryalı Toprak Razgatlıoğlu İspanya’da korkuttu!

