Büyükşehir judocuları doludizgin
Büyükşehir judocuları doludizgin
Büyükşehir Belediyesi Judo sporcuları Pınar Batman ve Ali Şahin Bilgiç, Ankara’da gerçekleştirilen Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’na damga vurdu. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalarda, temsilcilerimiz çeşitli kategorilerde dereceler elde etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Judo sporcuları, Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’na adeta damga vurdu. Ankara’da gerçekleştirilen şampiyonada mindere çıkan Pınar Batman, F1 70 kg bayanlarda birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalarda Ali Şahin Bilgiç ise, M2 +100 kg erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Alınan sonuçların ardından bir kutlama mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediyesi, “Ankara’da gerçekleştirilen Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda, F1 70 kg bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Pınar Batman ve aynı organizasyonda M2 +100 kg erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi olan sporcumuz Ali Şahin Bilgiç’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
BENZER HABERLER
-
ERENLER BELEDİYESİ 15 SOKAKTA DAHA ASFALT İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
-
Kuzeyde doğru hamlelerle yaz sezonunda su konusu gündemden kalktı
-
Büyükşehir’den dev fuar için ücretsiz ulaşım
-
Büyükşehir’den 16 ilçede 25 kilometrelik güvenlik hamlesi
-
Serdivan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
-
ERENLER’DE EYLÜL MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ



