Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Kanserderi ziyaret etti
11 Nisan 2016 - 3 views kez okunmuş
Ana Sayfa » ana manset»Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Kanserderi ziyaret etti

Sakarya Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları gençler Kanserderi ziyaret etti Sakarya Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kol ve beraberindeki Gençlik Kolları Üyeleri Murathan BERK,Kerim GÜNEŞ Kanserder ziyaret etti.
Kanserder Başkanı Nihal Akar kanser hastalıkları ve koruma yoları nedir dernek çalışmalar kanser hastaları hayat’daki zorluğu ilgili bilgiler verdi.
Birlikte ab-ı hayat olmaya çalışıyoruz
Kanserder Başkanı Nihal Akar ” Yıllar önce lösemili küçük bir yetim çocuğu tanımakla yola çıktık. Küçük bir damla idik, bugün ise gönüllülerimiz ile birlikte ab-ı hayat olmaya çalışıyor ve yarınlar içinse okyanus olma hedefindeyiz. İnşaallah bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz gençlerimizin böyle anlamlı ve faydalı çalışmalara destek vermelerinden dolayı kendilerini kutluyorum”
Biz gençler her zaman sizlerin yanında yer alacağız
Sakarya Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Genç iş adamı Ömer Kol “kanserder projelerini destek verceklerini söyledi.KOL”Kanserder’in çalışmalarını ilgi ile takip ettik Ediyoruz. başkan Nihal Akar’ın bu konuda yıllardır azimle mücadele ediyor.Buna ailece de gönül verdiklerini de görüyoruz.Biz gençler her zaman sizlerin yanında yer alacağız”
Kanserder başkanı NihalAkar Sakarya Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları gençler Ömer Kol ve beraberin’ deki heyette ayrı ayrı teşekkür etti
Haber: Mehmet Yılmaz
YORUMLAR