Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Öğretmenler günü için yaptığı açıklamada; “Bir meslekten daha fazlasıdır öğretmenlik. Öğretmenlik, sadece öğrenciye kitapta olan bilgiyi aktarmak değil daha fazlasını sunabilme heyecanını taşıyabilmektir” ifadesinde bulundu.
Sarı; Öğretmenlik ömür boyu sürecek bir öğrenciliktir diyerek, “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Benim asıl kişiliğim (niteliğim) öğretmenliğimdir. Ben ulusumun öğretmeniyim” derken cumhuriyet öğretmenine verdiği önem, değer ve önceliği, aynı zamanda sahip olduğu en büyük tutku olarak ortaya koymuştur.
Eğitimsiz ve öğretmensiz toplumların ‘ulus’ olamayacağı gerçeğinden hareketle, insanlığın her çağda, her türlü bilgisizlikten kurtularak, bilim yolunda ilerleyebilmesi de ancak öğretmenler sayesinde mümkün olabilmiştir.
Toplumun en özverili ve en saygıdeğer, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiasının “24 Kasım Öğretmenler Günü’ nü kutluyor; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.
23.11.2020Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı
KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında…
23.11.2020Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı’nın enerji sektörüne etkileri webinarı
Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü …
23.11.2020Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları Webinarı
Avrupa Birliğinin KOBİ’lere, sanayicilere, üniversitelere, araştırma merkezlerine ve STK’lara yönelik…
23.11.2020Akkuyu İhaleleri
Bilindiği üzere Ülkemiz ve Rusya arasında imzalanan hükümetler arası anlaşmayla her biri…
20.11.2020Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Kadın Girişimciler Forumu
Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği…
20.11.2020Trafik Güvenliği Hakkında
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’nden alınan …
19.11.2020Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitimi
Sakarya Ticaret Borsası tarafından 19 Kasım 2020 Perşembe günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi …
19.11.2020Buğday Satış Tekrarı
24.11.2020 günü saat 10:00 da Şanlıurfa Ticaret Borsasında işletmemize ait 2020 yılı istihsali …
18.11.2020Kenya Sohbet Toplantısı
Ticaret Bakanlığı’ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, 24 Kasım 2020 Salı günü…
18.11.2020Mahsul II.Ürün Dane Mısır Satışı
25.11.2020 günü saat 10:00 da Şanlıurfa Ticaret Borsasında işletmemize ait 2020 yılı istihsali…
18.11.202015 Soruda ABD’nin İran’a Yönelik Yaptırımlarına İlişkin Sıkça Sorulan Sorular Rehberi
Ticaret Bakanlığı tarafından Birliğimize iletilen ilgide kayıtlı yazıda, ABD’nin İran’a yönelik …
18.11.2020Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Yürürlüğe Girdi
7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı kanunlarda Değişiklik …
Sakarya Ticaret Borsası Hakkında
1-Borsalar,Borsaya dahil maddelerin alim ve satimi,fiyatlarinin tespit ve ilani isleriyle ugrasan tüzel kisilige haiz Kamu Kurumlaridir.
2-Sakarya Ticaret Borsasi 1957 senesinde kurulmustur
3-Borsa kotasyonuna tabi olan maddelerden en önemlileri;Canli Hayvan,Findik,Misir,Süpürge Otu,Patates,Sogan ve Kabak Çekirdegidir.
4-Borsamiz kampusü 27.dönüm alana kurulmustur.Burada idare binasi 938 m2 , Sosyal Tesisler 336 m2 olup sosyal tesis binasinda ayrica Akredite Gida laboratuari bulunmaktadir. Süpürge Otu Alim-Satim Salonu 309 m2 olmak üzere 3 adet binasi bulunmaktadir.
5-Halen Borsamizda 21 personel hizmet vermektedir.
6-Borsamiz Birimleri Genel Sekreterlik, Mali ve Idari Isler,Tescil, Muamelat, Basin Yayin- Arge,Üye Iliskileri, Bilgi Teknolojileri birimleri bulunmaktadir.
7- Borsamizda iki müzayede salonu ,bir konferans salonu, bir meclis toplanti salonu, bulunmaktadir.
8-Borsamizin ayriyeten ayrilmis oldugu Erenler Patates Halinde 230 m2 lik 2 katli bir binasi mevcuttur.
9-Borsamiz Üreticiye,Tüketiciye,Tüccara ayri ayri hizmet vermekte ve günlük fiyatlarin tesekkül etmesini saglamaktadir.
10-Sakarya Ticaret Borsamiz islem hacmi bakimindan ilk 10 borsa arasinda yer almaktadir.
11- Sakarya ticaret borsasi hayvan park ve Pazar yeri Tarim bakanliginin çikarmis oldugu yönetmelikler ve yayinlamis oldugu genelgeler dogrultusunda yapilmistir. Pazarimizda 36 adet kapali büyükbas hayvan padogu 12 adet küçükbas hayvan padogu bulunmaktadir. Ayrica büyükbas hayvanlari sirali baglamak için kapali ve açik alanda baglama demirleri bulunmaktadir. Bu yapisiyla pazarimiz 1200 büyükbas ve 600 küçükbas hayvani barindirma kapasitesiyle hizmet vermektedir.20 adet aracin ayni anda indirme veya bindirme yapmasina olanak saglayan genis rampasi sayesinde alici ve saticilar sikinti yasamamaktadirlar. Pazarimiz içerisinde yönetmelige uygun olarak yapilan bir adet karantina ahiri, gübre çukuru bulunmaktadir. Misafirlerimizin günlük olarak yeme içme ihtiyaçlarini karsilayabilecegi bir kahvehane ve lokanta bulunmaktadir. Yine sosyal tesisimiz içinde gelen misafirlerimizin ibadetlerini rahatça yapabilmeleri için genis bir mescit mevcuttur. Hayvan satis devir islemlerinin yapildigi sorumlu veteriner hekim odasi da sosyal tesisler içerisindedir.
SAKARYA TICARET BORSASI MECLIS ÜYELERI
![]() Avni UÇAR Meclis Başkanı |
![]() Yılmaz İBRAHİMBAŞ Meclis Başkan Yard. |
![]() Nuri KÖSEOĞLU Meclis Divan Katibi |
![]() Adem SARI Meclis Üyesi |
![]() Nizamettin SARI Meclis Üyesi |
![]() Ali Fuat ALAYLI Meclis Üyesi |
![]() Serdar KOÇ Meclis Üyesi |
![]() Serkan KAYINOVA Meclis Üyesi |
![]() Ayhan AKMAN Meclis Üyesi |
![]() Vedat ARSLAN Meclis Üyesi |
![]() Levent Ali KOPAL Meclis Üyesi |
![]() Kenan AKCAN Meclis Üyesi |
![]() Bülent AFYON Meclis Üyesi |
![]() Bekir UZTÜRK Meclis Üyesi |
![]() Sedat ÖZBAY Meclis Üyesi |
![]() Fırat SUNGUR Meclis Üyesi |
![]() Recep PULAT Meclis Üyesi |
![]() Osman YAVUZ Meclis Üyesi |
![]() Halil DEMİRDÖKEN Meclis Üyesi |
![]() Yunus KOPSALI Meclis Üyesi |
Yönetim Kurulu Üyeleri
SAKARYA TICARET BORSASI YÖNETIM KURULU
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Adem SARI
Yönetim Kurulu Başkanı |
Nizamettin SARI
Yön. Kurulu Bşk.Yrd. |
Ali Fuat ALAYLI
Yön. Kur.Sayman Üyesi |
Serdar KOÇ
Yön. Kurulu Üyesi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Serkan KAYINOVA
Yön. Kurulu Üyesi |
Ayhan AKMAN
Yön. Kurulu Üyesi |
Vedat ARSLAN
Yön. Kurulu Üyesi |
bursa escort bayan
escort konya bayan
escort bursa bayan
escort bursa bayan
YORUMLAR