SAMEK’lerde yeni dönem kursları başladı

SAMEK’lerde yeni dönem kursları başladı
Büyükşehir Belediyesi SAMEK’lerde yeni dönem kursları başladı. 17 Ekim Pazartesi günü kapılarını açan meslek edindirme kurslarında alanında uzman eğitimciler geniş branş yelpazesiyle vatandaşlara hizmet sunuyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (SAMEK), yeni dönem başladı. Salgın dolayısıyla verilen aranın ardından ilçelerde 8 ana branşta başlayan eğitimlere vatandaşların ilgisi büyük oldu. Uzman eğitmenler eşliğinde el sanatlarından geleneksel sanatlara, mutfak eğitimlerinden dil eğitimlerine kişisel gelişimden bilgisayar eğitimlerine kadar çeşitli başlıklarda eğitimler sunuluyor.
SAMEK’ler kapılarını açtı
Yapılan açıklamada, “Kayıt döneminin son bulmasıyla beraber yoğun katılımla yeni dönem kurslarımızı başlattık. Karaman, Sapanca, Arifiye, Akyazı, Geyve, Karasu, Kocaali SAMEK’lerde her biri alanında uzman eğitimcilerimizle kursiyerlerimizi buluşturuyoruz. Tamamen ücretsiz olan eğitimlerimizin ana başlıkları Giyim Teknolojileri, El Sanatları, Dil Eğitimleri, Bilgisayar Eğitimleri, Güzel Sanatlar, Mutfak Eğitimleri, Geleneksel Sanatlar ve Kişisel Gelişim oluşturuyor. Tüm kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize verimli, başarılı bir dönem diliyoruz” denildi.

BENZER HABERLER

-
Otobanda kaçak silah baskını
-
Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan adayı Onur ÖZKAN”Kazanan esnafımız olsun, kazanan Sakarya olsun”
-
Ecevit Keleş: Sakarya’da Halkın Ve Esnafın Sesini Sahada Dinliyoruz
-
Serdivan’da Yeni Sağlık Merkezi Çalışmaları Başlıyor
-
Sanipak, Çalışan Anneleri Destekleyen Uygulamalarıyla Öne Çıkıyor
-
Siber Saldırganlar Oltalama Saldırılarıyla Netflix Kullanıcılarını Hedef Alıyorlar












