Sakarya için fırtına alarmı! Valilik tarih vererek uyardı

Sakarya Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmeleri doğrultusunda şehir genelinde etkili olması beklenen kuvvetli fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
Yapılan açıklamaya göre fırtınanın 7 Aralık Pazar günü saat 15.00’ten itibaren başlayacağı ve 8 Aralık Pazartesi günü öğle saatlerine kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan 6-8 kuvvetinde (50–75 km/s) fırtına şeklinde eseceği, Pazartesi öğle saatlerinde ise etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önemle rica olunur.”
Valilik, özellikle çatılar, ağaç devrilmeleri, ulaşımda aksamalar ve deniz ulaşımında risklere karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

BENZER HABERLER

-
TARGEV’de Erkan Zandar dönemi
-
İNMEDEN KORUNMAK DA, KALICI SAKATLIĞI ÖNLEMEK DE MÜMKÜN!
-
Serdivan Belediyesi “24 Mahallede” Etkinlikleriyle Çocukları Eğlence ve Atölyelerle Buluşturuyor
-
Sivil toplumun kutup yıldızı “TÜSİAV 31 yaşında”
-
Ayça Taşkent’ten Şeker Fabrikası için Meclis araştırması talebi
-
İMG MİLLİ GÖRÜŞ YARDIM ORGANİZASYONU KURBAN BİLGİLENDİRMESİ

