MHP, 31 Mart yerel seçimleri için 55 adayını belirledi.

MHP, 55 başkan adayını açıkladı
MHP, 31 Mart yerel seçimleri için 55 adayını belirledi. Mersin ve Manisa büyükşehir belediye başkan adayları belli olurken, Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’den aday gösterilen isim İbrahim Çenet oldu
Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart yerel seçimleri için 55 adayını belirledi. Mersin ve Manisa büyükşehir belediye başkan adayları belli olurken, Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’den aday gösterilen isim İbrahim Çenet oldu.
Buna göre Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Serdar Soydan olurken, Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı da Cengiz Ergün olarak açıklandı.
AK Parti ve MHP arasında varılan mutabakata göre, 30 büyükşehirden 28’inde AK Parti ve 2’sinde de MHP aday çıkarma kararı almıştı.
MHP’nin 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayı şu şekilde;

BENZER HABERLER

-
Otobanda kaçak silah baskını
-
Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan adayı Onur ÖZKAN”Kazanan esnafımız olsun, kazanan Sakarya olsun”
-
Ecevit Keleş: Sakarya’da Halkın Ve Esnafın Sesini Sahada Dinliyoruz
-
Serdivan’da Yeni Sağlık Merkezi Çalışmaları Başlıyor
-
Sanipak, Çalışan Anneleri Destekleyen Uygulamalarıyla Öne Çıkıyor
-
Siber Saldırganlar Oltalama Saldırılarıyla Netflix Kullanıcılarını Hedef Alıyorlar




