Büyükşehir’den kuşakları buluşturan anlamlı program

Büyükşehir’den kuşakları buluşturan anlamlı program
Büyükşehir Belediyesi, kuşaklar arası bağı güçlendiren anlamlı bir buluşmaya Özel Maruf Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nde imza attı. Çocuklar ile büyüklerin aynı çatı altında bir araya geldiği “Kuşak Buluşmaları” programında, sevgi, paylaşım ve hayat tecrübeleri kuşaklar arasında samimi bir gönül köprüsüne dönüştü.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü iş birliğinde Özel Maruf Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’nde kuşakları bir araya getiren anlamlı bir program gerçekleştirdi.
Kuşak buluşması
“Kuşak Buluşmaları” programı kapsamında gerçekleştirilen bu buluşmalar, kuşaklar arası iletişimi güçlendirirken çocukların büyüklerin hayat tecrübelerinden ilham almasını sağlıyor, toplumsal dayanışma kültürünü ise canlı tutuyor.
Tecrübe ile umut bir arada
Bir araya gelen yaşlı çınarlar, çocuklara iş ve hayat tecrübelerini aktardı. Büyüklerin anıları ve öğütleri çocuklar tarafından ilgiyle dinlenirken, nesiller arasında güçlü bir bağ kuruldu. Program, canlı müzik eşliğinde oynanan oyunlar ve keyifli anlarla devam etti. Büyükler ile çocukların birlikte gerçekleştirdiği resim çalışmaları ise buluşmanın en renkli ve duygu yüklü anlarına sahne oldu.
“Kuşaklar arası bağı güçlendirmeye devam ediyoruz”
Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Eğitimi Şube Müdürü Onur Üre, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın sevgi, saygı ve selamlarını ileterek, “Öncelikle bizleri burada ağırlayan Özel Maruf Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi’ne teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sizlerin hayat tecrübelerinden ilham almalarını sağlamak amacıyla burada bulunuyoruz. Yaşlı çınarlarımız ile çocuklarımızı aynı ortamda buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

BENZER HABERLER

-
Otobanda kaçak silah baskını
-
Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan adayı Onur ÖZKAN”Kazanan esnafımız olsun, kazanan Sakarya olsun”
-
Ecevit Keleş: Sakarya’da Halkın Ve Esnafın Sesini Sahada Dinliyoruz
-
Serdivan’da Yeni Sağlık Merkezi Çalışmaları Başlıyor
-
Sanipak, Çalışan Anneleri Destekleyen Uygulamalarıyla Öne Çıkıyor
-
Siber Saldırganlar Oltalama Saldırılarıyla Netflix Kullanıcılarını Hedef Alıyorlar


