Mehmet DURAK: “Zafer, milletimizin bağımsızlık iradesinin sembolüdür”

Mehmet DURAK: “Zafer, milletimizin bağımsızlık iradesinin sembolüdür”
Sakarya Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Durak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Büyük Zafer’in Türk milletinin sarsılmaz bağımsızlık iradesinin en güçlü sembolü olduğunu vurguladı.
Milletimizin ortak gururu
Durak mesajında, “30 Ağustos, milletimizin varlığına ve özgürlüğüne kastedenlere karşı verilen en büyük cevaptır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, hepimizin ortak gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.
Kahraman ordumuza minnet
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliğinin teminatı olduğunu söyleyen Durak; “Kahraman Mehmetçiklerimizin cesareti ve fedakârlığı, milletimizin özgürlüğe olan bağlılığının en canlı ifadesidir” dedi.
Şehit ve gazilere saygı
Durak; “Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Onların emaneti olan bu cennet vatanı birlik ve beraberlik içinde daha ileriye taşıyacağız.” sözleriyle mesajını noktaladı.
BENZER HABERLER
-
Trafik Haftası’nda pedallar farkındalık için çevrildi
-
Sakaryalı sanatseverler AKM’nin yeni yüzünü beğendi: “Şehrin AKM’ye ihtiyacı vardı”
-
Necmettin Kırık: “Annelerimiz En Kıymetlilerimizdir”
-
SESOB Başkanı Muzaffer Kabacan’dan Sakarya’ya teşekkür mesajı
-
BAŞKAN ATA’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
-
Süper Lig’de şampiyon Galatasaray


