MHP Sakarya il Başkanlığı 14.Olağan Kongresi Gerçekleşti
ana manset -
24 Eylül 2023 13:39
MHP Sakarya il Başkanlığı 14.Olağan Kongresi Gerçekleşti
MHP Sakarya il Başkanlığı 14.Olağan Kongresi Divan Başkanlığını Sakarya Milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül yaptı
MHP Sakarya İl Kongresi yapıldı! İşte yeni yönetim…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanlığı, 14. Olağan Kongresini büyük bir coşku ve yoğun katılımla düzenledi. Mevcut başkan Oğuz Alkaş’ın tek aday olduğu kongrede yeni yönetim belirlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanlığı, 14. Olağan Kongresini büyük bir coşku ve yoğun katılımla Adapazarı Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenledi.
Kongreye; AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MHP 25 ve 26. Dönem Sakarya Milletvekili Zihni Açba, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hidayet Kaya, önceki dönem MHP İl Başkanı ve 28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.
600 delegenin bulunduğu kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede divan başkanlığına Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, divan üyeliğine ise; Abdulkadir Kumbasan, Kerim Ergezen, Mehmet Emin Kaba, Hasan Balaban seçildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin göndermiş olduğu mektup, Divan Başkanı Bülbül tarafından okundu.
MHP Sakarya 14. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Oğuz Alkaş, İl Başkanı olarak yeniden seçilirken yönetim ve yedek kurulu listesi de belirlendi.
MHP Sakarya’nın yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
BENZER HABERLER