GENEL BAŞKAN İRFAN UZUN’DAN 2025 YILI KUTLAMA MESAJI

ana manset - 29 Aralık 2024 20:33

GENEL BAŞKAN İRFAN UZUN’DAN 2025 YILI KUTLAMA MESAJI

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, 2025 yılına girmek üzere olduğumuz bu günlerde, ülkemizin her bir ferdine hitaben anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı.

Uzun, mesajında, yeni yılın, tüm vatandaşlar için umut ve yenilik dolu bir başlangıç olmasını diledi.

ADALET VE EŞİTLİK İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Uzun, “2025, adaletin, eşitliğin ve sosyal dayanışmanın ön planda olduğu bir yıl olmalıdır. Biz Adalet Birlik Partisi olarak, her bireyin sesinin duyulduğu, haklarının korunduğu ve refah seviyesinin yükseldiği bir toplum inşa etme kararlılığındayız. Geçmişin zorluklarını unutmadan, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek için bir araya gelmeliyiz” dedi.

GÜÇLÜ BİR BİRLİK VE DAYANIŞMA YILI

Uzun, milletçe karşılıklı saygı ve sevgi içinde daha sağlam bir birliktelik inşa edilmesinin önemine değinerek, “2025 yılında, tüm vatandaşlarımızın ortak değerler etrafında kenetlenmesini istiyoruz. Dayanışma içinde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görecek ve birbirimizi anlayarak daha aydınlık bir gelecek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UMUT VE YENİLİK DOLU BİR GELECEK

“2025 yılında, güçlü ve adil bir toplum için hep birlikte el birliği ile çalışmalıyız. Herkesin eşit haklara sahip olduğu, barış ve huzurun hakim olduğu bir Türkiye hayali, bizim ideallerimizi yansıtıyor” diyen Uzun, yeni yılın sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini dileyerek, herkesin yeni yılını kutladı.

BENZER HABERLER