Gaziantep’in kurtuluşunun 104. yılı Sakarya’da birlik ve beraberlik içinde kutlanacak
ana manset -
24 Aralık 2025 22:02
Gaziantep’in kurtuluşunun 104. yılı Sakarya’da birlik ve beraberlik içinde kutlanacak
Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, Sakarya’da anlamlı bir programla anılacak. Sakarya Gaziantepliler Derneği öncülüğünde düzenlenecek etkinlikte, kurtuluş mücadelesinin ruhu birlik ve beraberlik mesajlarıyla yaşatılacak.
Kurtuluş ruhu Sakarya’da yaşatılacak
25 Aralık 1921 tarihinde Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek programda, şehrin destansı direnişi ve bağımsızlık mücadelesi bir kez daha gururla anılacak. Etkinlikte, Gaziantep’in “Gazi” unvanını hak eden kahramanlık tarihi vurgulanırken, milli birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekilecek.
Program cumartesi günü gerçekleştirilecek
Kutlama programı, 27 Aralık Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında gerçekleştirilecek. Program kapsamında katılımcılara yöresel kahvaltı ikramı da sunulacak. Dernek yetkilileri, tüm Sakaryalıları bu anlamlı buluşmaya davet etti.
Başkan Durak’tan davet
Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak, Gaziantep’in kurtuluşunun yalnızca bir şehir için değil, tüm millet için büyük bir gurur vesilesi olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde bu anlamlı günü hep birlikte kutlamaktan onur duyuyoruz” mesajını paylaştı.
Organizasyon adresi
Program, Antepli Künefe – Katmer işletmesinde gerçekleştirilecek.
Adres: İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No: 21/B Serdivan / Sakarya
BENZER HABERLER