BAŞKAN BABAOĞLU, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İÇİN YÜZDE 90 MAAŞ ARTIŞINA İMZA ATTI
Hendek Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Hendek Belediyesi çalışanlarının huzurunda imzalandı. Başkan Babaoğlu, yüzde 85 artış oranını duyurduğunda bir çalışanın, “Başkanım yüzde 90’a yuvarlayalım” talebi ve çalışanların alkışlı desteği karşısında; “Yuvarladık o zaman yüzde 90 artış, hayırlı olsun” dedi. Hendek Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi ilk defa böylesi coşkulu geçti.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, belediye ve sendika yetkilileriyle, belediye personelinin katıldığı toplu iş sözleşmesi töreninde heyecan ve bir arada yaşandı.
Başkan Babaoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada Hizmet İş Sendikası ile yaptıkları titiz bir çalışma sonucunda yüzde 85’li bir artışta anlaştıkların; Mesai, kıdem farkını gözettiklerini, sosyal desteklerde yüzde 130’u bulan artışa gittiklerini kaydetti.
