Toyota Boshoku Türkiye 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Grubumuz koltuk seti, kapı içi paneli, ön konsol komponentleri, hava filtresi ve koltuk kılıfı üretimlerini Sakarya Merkez, Sakarya Metal ve Düzce olmak üzere 3 üretim tesisinde gerçekleştirmektedir.
Yılda 280.000 araç seti üretim kapasitesine sahip olan firmamız; Avrupa’dan Afrika’ya kadar geniş bir pazara ihracat gerçekleştirmektedir.

TOYOTA BOSHOKU TÜRKİYE MERKEZ FABRİKASI / SAKARYA
Başta koltuk olmak üzere otomotiv iç döşeme parçalarının üretildiği fabrikamız Toyota Boshoku Türkiye Grubu’nun ana fabrikası konumundadır. 2002’de faaliyete başlayan fabrika “Tam zamanında üretim” prensibine göre çalışmaktadır. Merkez fabrikası, ürün çeşitliliği, uzun yıllara varan tecrübesi ve teknik altyapısıyla sektörün ve Sakarya’nın önde gelen üretim tesislerinden biridir.

TOYOTA BOSHOKU TÜRKİYE METAL FABRİKASI / SAKARYA
Rulo sac şekillendirmeden koltuk iskeletine kadar tüm üretim süreçlerine sahip olan Sakarya Metal Fabrikası, 280.000 araç set/yıl üretim kapasitesiyle üretim ve teknik anlamda grubumuzun önde gelen tesislerinden biridir.

TB SEWTECH TURKEY (TBSTR) / DÜZCE
Bir Toyota Boshoku Türkiye grubu şirketi olan TB Sewtech Turkey , Düzce Çilimli’de faaliyet göstermekte olup, 2013′ ten bu yana Toyota için koltuk kılıfı üretmektedir.

